Et migrenebarn

Hallo dere!

Har hatt migrene helt siden jeg kom hjem fra skolen idag. Migrene er liksom når man får vondt i hodet, ising i tennene og ofte vondt i magen - på samme tid. Love it. Noen andre som har plager med migrene her? Ja, så håper folk forstår at jeg ikke blogger før nå. La meg til å sove med engang jeg kom hjem, er ikke helt frisk enda så føler ikke for å ta noen bilder akkurat. Ellers tok fremmedspråk læreren min opp temaet blogg idag i timen, var faktisk litt spennende tiltross for at jeg var den eneste som rakk opp hånden når hun spurte hvem som hadde blogg i klassen. Har jeg forresten fortalt at jeg skal til Kristiansand i helga? Blir nok masse nye innkjøp ettersom vi blant annet skal på Sørlandssenteret. Okei, jeg hater virkelig innlegg med randomme bilder av helt tilfeldige ting. Det skal det bli slutt på, promise. Tar med kameraet på skolen imorgen (Ja jeg glemte det idag) så fikk dere nøye dere med dette bildet fra igår.
 

4 kommentarer

TRUDE !

07.apr.2010 kl.18:46

ja jeg har også migrene. helt jævlig rett og slett.

får ca 2 ganger i uka kraftig hodepine, kvalme, og klarer nesten ikke se noe siden jeg får sånn lysglimt og det blacker ut på en måte. så da må jeg bare legge meg ned og prøve og sove, noe som er umulig

mona

07.apr.2010 kl.19:17

huff, dumt med migrenen da :-p

hehe, "malin er den eneste som blogger i fremmedsspråk klassen" =)

Benedicte Desirée

07.apr.2010 kl.19:33

Sv: Det kan jeg forsåvet være enig i. Jeg sier ikke at jeg har noe imot tynne mennesker, ingen kan jo for hvordan de ser ut. Det er fint å være slank. Men jeg synes det finnes grenser for hvor tynn det går an å bli. Når modeller slutter å spise, for å bli tynn, blir det for gale. Du så jo selv hvordan hun på bildet så ut. Og det er jo ting de gjør med vilje. Men som sagt jeg er enig i at folk er normale på hver sin måte, men med tanke på modeller er mange enormt tynne, noe som ikke ser spesielt normalt ut :)

Håper migrenen går over btw! :)

Janne

07.apr.2010 kl.21:20

offoff .. godbedring viss du fortsatt har det!!

Skriv en ny kommentar

MALIN

MALIN

15, Stavanger

leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits