Halla verden!

Hei dere!

Nettopp kommet hjem cirka firehundre kroner rikere! De skal selvfølgelig brukes i helga på shopping, cant wait. Tuller. Har nettopp kommet hjem fra "Hei verden" aksjonen, ikke at vi var så effektive. Jeg og Michelle gikk bare rundt i en time og samlet rundt. Herregud det sliter på kroppen (og ikke minst stemmen) på å gå rundt og "tigge" penger av nabolaget. Etter at vi ble tildelt bøssene i nitida stakk jeg, Michelle, Linni og Sanna ned til byen for å skikke litt. Og stakk etterhvert ned til fotballbanen her nede kun for å slappe av. Så det ble endel bilder! Hva har dere gjort idag, har dere også hatt innsamlingsaksjon på skolen deres i år?


Meg og H.K <3

Linni og Hallo katten.

Vi prøvde oss som utstillings dukker. Mission failed.

Herregud, lå skikkelig sommerfølelse i dette bilde!

Linni og Sanna :-)

Så... over til dette. Hvis noen forstår meningen på denne dørmatten så kommenter asap! Må man ha like høy IQ som Albert Aaberg holdt jeg på å si. Mente like stor IQ som Albert Einstein og like dårlig humor som Valen for å forstå denne? Tell me!

5 kommentarer

Janne

13.apr.2010 kl.20:47

Haha jepp det har me :) ja eg e lei av og sei '' hei vil du støtta skolebarn i Brasil?" haha , men me va på kilden og vandra + me kjøpte oss bigbite :)

Ingvild Alette

13.apr.2010 kl.21:04

HAHAHA. ALBERT AABERG <3

Heidi

13.apr.2010 kl.22:59

127.0.0.1 = ip adressen for internettprogrammer elrns :)

Siljeutenvanilje

13.apr.2010 kl.23:07

Fine bilder!!Hvor har du kjøpt den jakka?Dritkul!

MALIN

14.apr.2010 kl.15:17

Heidi: Fant det ut! Haha :-)

Det betyr "Hjem" liksom.

Skriv en ny kommentar

MALIN

MALIN

15, Stavanger

leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits