Jeg - en satanist?

Hei alle sammen.

Kom nettopp hjem fra byen med Michelle og Janne, hvor vi lånte bøker og gikk på macærn. Eller rettere sagt 'det vanlige' i det siste. Haha, sist gang gjorde jeg og Michelle ihvertfall akkurat det samme. Så var vi på Gina da, hvor de hadde trekning av fem gavekort. Jeg vant absolutt alle! Tuller - selvfølgelig. Vi vant ingenting dessverre. Haha, må bare fortelle dere noe. Nå nettopp for sånn fem minutter siden kommer mamma: "Malin, jeg har en genser til deg" Så tar jeg den frem og studerer den og finner ut at det er en emo genser (unnskyld uttrykket), med satanist kors på!! Hoppet i den med engang, selvfølgelig :-) Bare fordi mamma har så god smak. Selvfølgelig visste hun ikke hva det var bilde av, den var jo billig. Da MÅ den jo være fin? Så nå sitter jeg bare her og slapper av med en YT yoghurt, ikke at den var noe god. Forresten så døde batteriet inne på Mc Donalds, så her har dere litt gratis reklame for verdens beste (og sunneste) spisested!


Happy meal - for alltid.

Janne.

Michelle.

Måtte bare ha med bilde av denne merkelige isklumpen. Syns det var litt kult jeg.

Er jeg den eneste som ikke liker cheeseburger?

og til verdens mest lol bilde nå for tiden.....


Hahaha

Og, folkens. Jeg merker at dere ikke kommenterer, hadde liksom vært litt koselig å fått respons.Men nok om det, vi snakkes sikkert imorgen, må holde på med et Rle prosjekt. Så sees vi!
 

5 kommentarer

Janne

15.apr.2010 kl.21:17

hahaha ø ta vekk det stygga bilde av meg....

haha emo genser! gå me ann imårå :-D

kjekk dag forresten (a)

♥ kamara.

15.apr.2010 kl.21:23

haha fine bilder :)

Sv- bruker Canon eos 1000D :)

Ragnhild

15.apr.2010 kl.21:55

haha (:

kan du ikkje legga ud bilde av dn nye genseren din? Ü

andrea♥

16.apr.2010 kl.07:28

hahah, søte bilder! (:

MALIN

16.apr.2010 kl.23:13

Ragnhild: Haha, hadde jeg lagt ut bilder av genseren hadde jeg ihvertfall aldri tatt bilde av meg imens jeg hadde den på. Det skjer ikke, hahaha.

Skriv en ny kommentar

MALIN

MALIN

15, Stavanger

leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits