Den som gaper over mye, blir mett?

Heihei! 
Så kjekt at jeg hadde statistikkrekord igår med hele 51unike besøkere, høres kanskje lite ut for noen av dere. Men pleier vanligvis å ha sånn i gjennomsnitt 25 besøkere i løpet av en dag, har også 79 på en annen, men mener at den ikke teller helt ettersom jeg blogshoutet et innlegg den dagen. Dere skal også ha creeds for å ha gitt meg endel spørsmål til spørsmålsrunden i går - i det minste 3 stykk av dere. Til dere 48 andre, må si jeg er svært skuffet......... Tuller! Hvor mange lesere har du i gjennomsnitt?


Slik ser det cirka ut hos meg nå. Nudler, i bakgrunnen sees brukte qtips som er blitt brukt til å fjerne støv mellom tastene på pcen, en boks med ubrukte qtips og... min kjære asus. Nei ikke anus.

Pleier å gape ganske masse jeg, så er tydeligvis alltid mett.

Ganske utrolig at jeg har begynt å like nudler igjen. Hadde noen perioder hvor jeg virkelig hatet nudler etter at de engang bestemte seg for å komme i revers. Okei, interessant :-) 

Siden man i bakgrunnen kunne se pcen min, litt lenger oppe her, bestemte jeg meg for å vise hva jeg syntes om den..


Den er bææd. Kamera på 1.3 mega pixel, til tider treg, lyden suuuuuuger og dårlig skjermbilde. Men, samtidig klarer jeg ikke å leve uten den. Nesten slik som med venner, de er ikke feilfrie, men man tilgir dem alltid, uansett hvor dårlige eller for sene de er.  Og selvfølgelig klarer man ikke å leve uten dem. Forresten, jaaa vi har grønt teppe på kjøkkenet. Ligner nesten på et bønneteppe - eller nesten, jeg er jo undercover muslim. 
 

3 kommentarer

BREVIIK <3

21.apr.2010 kl.17:22

nam, nudler er godt :D

søtt med kommentar tilbake ;*

Michelle

21.apr.2010 kl.17:28

Jeg har ikke blogg. Så jeg vet ikke hvor mange lesere jeg har.
Men jeg vil bare si at Nudler er utrolig godt :-D

Janne

21.apr.2010 kl.18:23

NUDLER <3<3<3 åå du frista meg nå.......

Skriv en ny kommentar

MALIN

MALIN

15, Stavanger

leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits