Onepiece i syttende mai toget, akseptabelt?Klarer ikke å vente til imorgen. Is, venner, familie, grilling, pølser, sol (forhåpentligvis) og.. ja bare kos!

Føler meg som en liten unge når det er syttende mai, men jeg er kanskje ikke den eneste. Jeg elsker å gå rundt i bodene, sløse bort femti kroner på en disneyballong, for så å puste inn heliumet. Jeg klarer ikke å la være å kjøpe sukkertøy stenger, slikt fargerikt kliss på sprayboks og ikke minst la meg fascineres av alt krimskramset som selges. I år skal jeg gå i barnetoget, kjøpe heliumballong... og gjøre omtrent akkurat det samme jeg pleier å gjøre hver 17 Mai. Klarer ikke vente!


Bilde fra i fjor, Ingvild♥. Fin mobilkamerakvalitet forresten.

Har også hørt at noen skal ødlegge nasjonaldagen ved å gå i heldress. Herregud det egner seg ikke ute, ihvertfall ikke på verdens feteste dag! Det gjør man bare ikke. Da er det lov å ta frem eggekartongen og fyre løs, også gjerne andre ting som ødelegger den dyrbare "drakten" deres. Fatter ikke at mødrene deres virkelig lar dem få lov, det ser jo ikke fint ut i det hele tatt. Blir nesten flau over alle fjortisene som vandrer i onepiece ute, og hvis du er en av de fjortisene, som har tenkt tanken på å bære et teletubbies kostyme imorgen. Håper jeg virkelig dette var en tankevekker, åh jeg kjenner jeg blir gal. Heldresser, Justin Bieber hysteri, Voe maniacs... Hva blir det neste?

Hva synes du om dette, helt ærlig? Leser du dette så svar, vil gjerne høre meningen din!

5 kommentarer

Det er jo bare mongo da, de stygge dritedressene, jaja, hvis de vil gå å drite seg ut en hel dag, let them, men synes synd på de menneskene de er med som faktisk går i normale klær, asså hadde blitt flau hvis noen av vennene mine hadde gått i heldress 17 mai, eller hvilken som helst annen dag også forsåvidt

Janne

16.mai.2010 kl.19:58

Teit å gå i onepiece på 17.mai norges nasjonaldag . då ska du ver fint kledd! ikje gå me ein kosedress . meine eg

Susanna

16.mai.2010 kl.20:08

Uff, hvis det er noen som går meg onepiece i morgen blir jeg drit sur. Man skal jo pynte seg på 17. mai, ikke se ut som favorittbarnetv figurene mine som liten, teletubbies...

<3 XFLWRPWR

16.mai.2010 kl.20:11

det er ganske teit å gå med onepiece på 17mai..

Ingrid

16.mai.2010 kl.23:37

OMG ER DET NOEN SOM SKAL DET? Da er de noen syke oppmerksomhetsyke stakkarslige fjortisunger. Jæjæ, hvis de vil drite seg så heftig ut, så jaja.

Skriv en ny kommentar

MALIN

MALIN

15, Stavanger

leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits