Skatter i kjelleren

First:
Skulle egentlig blogge før idag, men bildeopplasteren på blogg.no funket ikke. Great. Få ganger blogg.no IKKE har klikket, etter min personlige mening.

Var i vaskekjelleren idag, for å lete etter en bukse da jeg plutselig fikk øye på en skuff som inneholdt mye gøyalt. Ikke at jeg dro opp alt, men skal ikke se bort ifra at jeg drar ned noen ganger til for å hamstre med meg noen skjulte skatter. Blant annet fant jeg disse tingene:1 - Coca Cola samlekort fra 1921. Ble skikkelig gira da jeg så dette og tenkte herregud dette må jo være vært en million. Til jeg snudde kortet og det sto at det var utgitt i 1994, og dette var da slik en typisk reklame for Cola så ut på den tiden... Men, som en trøst er jo 1994 året jeg ble født. Som om det skulle gi noe mening da. Kjekt å ha, hehe...

2 - Ekte rayban briller! Okei. Ekte og ekte. Det står noe som ACG buldings på siden eller noe tull. Er sikkert noen briller som har følget med i et blad eller noe. Men, det som er skikkelig kult er at de orginalt er fra enten åtti eller nitti tallet!

3 - En søt blomster pins. Du ser den kanskje ikke så klart på bildet, men jeg har funnet en del slike forskjellige brosjer og pinser rundt omkring i huset. Føler det hadde vært kjempe søtt med noen slike på en enkel topp, kjole eller t-skirt.


Fiiiin.

Etter at brillene har fått en skikkelig omgang under vasken og kluten, tenker jeg at de passer til dongrijakka fra cubus eller noe. Disse trengte jeg, ettersom jeg enda ikke har funnet fjorårets briller. (Hvis dere leser dette. Vil jeg bare vite at jeg savner dere meget!!) Nok tullprat. Har forresten hatt photoshoot ute i skogen, og ved vannet i dag med flinke Ingvild som fotograf, og (tålmodige) Maren som tilskuer. Bildene kommer imorgen eller senere. Mange gode!

Én kommentar

Helene

25.mai.2010 kl.17:17

Stiligge briller 8-]

Skriv en ny kommentar

MALIN

MALIN

15, Stavanger

leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits