Malin

Bare fordi jeg følte det var nødvendig for dere å vite litt mer om hovedpersonen på malinlima.blogg.no. Og en "liten" smule fordi jeg rett og slett ikke hadde annet å blogge om. Så, om dere virkelig har lidenskap for å vite ting om meg, så scroller en nedover. Hvis ikke, scroller man nedover da også, legger en kommentar som " fint bilde, kult design, kommentere min." Funker egentlig fett begge deler, så lenge det er livstegn i dere.

                                                                         1 JULI ALLE SAMMEN

For det første er jeg i overgjennom snittet en veldig morsom person ( i følge meg selv)
Jeg er også veldig.. vet ikke helt jeg. Jeg har tydeligvis ikke så alt for mye å gjøre siden jeg opprettet denne bloggen.
Kan begynne å si at jeg er en skjult kjendis. Trommevirvel. Hør nøye etter folkens, jeg var lano ungen 1994 eller 1995. Omg. Tok ikke lang tid før Norge, og ikke minst verden oppdaget denne skapningen her skal jeg si dere! Tenk å fronte en lanorefill. Jeg opplevde barnedrømmen!!! Dere fikk den knust, SUCKERS, jeg var søtest. Neida. Eller, jo.Gode egenskaper jeg alltid har brukt for å skrøyte om seg selv er selvfølgelig det at jeg som her oppe fortalt, frontet lano's flasker sometime for lenge siden, og fikk en ... lusen badeand. Wtf. Nåtidens premie er en reisesjekk på 30 tusen. Snakker vi  om urettferdighet? Den andre tingen jeg også til tider har brukt for å skryte om meg selv om er også at jeg er ekstremt flink til å lese. Den lesehesten. Med briller, pannelugg, lesende på minst tre bøker hver dag istedet for å være ute med venner. Egentlig ikke, altså, jeg hater å lese. Så er den saken klar, jeg har heller aldri hatt briller og den eneste boken jeg leser fortiden er vell den berømte fæcern.Ellers.. er jeg ikke så spesiell, at det gjør noe. Går rundt med drømmen om å bli modell, jobbe innenfor helse og sosial, leve livet, få hundrevis av barn, feriere til plasser som enda ikke er oppdaget enda, og bo på en bondegård. En del av dette er selvfølgelig bare tull. Men, why be so serious?

Leste dere alt, fortjener dere virkelig en femtilapp.

2 kommentarer

Ja! :D lykke til da, og takk for at du meldte deg på! :)

fin blogg btw! ,)

Mona

04.jun.2010 kl.11:40

aaw, søteste ungen <3

Skriv en ny kommentar

MALIN

MALIN

15, Stavanger

Velkommen til malinlima.blogg.no! Bloggen skrives av Malin Ludvigsen.

Kategorier

Arkiv

hits