Hytteidyll

Idag har jeg vært på dagstur til hytta til farfar, som ligger omtrent tjue min kjøretid borte fra Stavanger. Femte bad nå i år folkens, viktig å få med seg!! Nå sitter jeg og Helene uten sminke, og iført joggedressen. Drukket milkshake har vi også, herlig. Her er noen bilder fra mobilkamera til Helene, inntil jeg laster opp mine, som får bli i morgen. Dårlig oppdatering på bloggfronten i det siste, men det får så være.
Beklager VIRKELIG for dårlig kvalitet på bildene, må bare si det Helene: Den nye mobilen din suger. Livet er hardt. Nå skal vi fråtse i oss potetgull. Håper det frister. Hehehe.

2 kommentarer

<3 XFLWRPWR

05.jun.2010 kl.23:42

koselig :p

Vilde Bang

06.jun.2010 kl.00:44

aw, så utrolig hyggelig! Søte bilder, jeg har bada en gang i elva...haha kaaaaldt^^^så vassa jeg litt ved operaen i Oslo på dagsturen i dag, one word: solbrentXD

NAAAM telys faktisk haha kreativt^^

sv:Thank u for meningen din darling haha^^ black & white is always vakker, i hvertfall nesten...

Kjære Malin, du veit at vi har noe som kalles sommerferie?^^hehe

Kanskje jeg kunne dratt en tur til Stavanger...hm

Jeg vil ta bilder av deg en gang;)

[SV fra innlegget: http://strawberryshaake.blogg.no/1274378797_hvilket_bilde_liker_d.html#comment

dato: 20.mai.2010]

(Beklager for utrolig treige svar på kommentarer, men jeg har vært gjennom en stressende periode som også har ført til elendig blogging. Tilbakemeldinger på kommentarer kommer fortløpende etter tidspunktene hvor jeg har muligheten til å svare. Derfor tar jeg en liten bloggpause til 22.juni 2010...Da er jeg tilbake med nye fotografier! Håper alle dere får en fantastisk sommerlig periode imens! ? Vilde Bang-)

Skriv en ny kommentar

MALIN

MALIN

15, Stavanger

Velkommen til malinlima.blogg.no! Bloggen skrives av Malin Ludvigsen.

Kategorier

Arkiv

hits