Fra da til nå

Tok en liten utfordring fra monaho sin blogg. Som gikk ut på å dele noen bilder med dere, som jeg har vært tagget i helt siden jeg fikk facebook. Utfordrer dere også til å gjøre det samme - koselig å se tilbake. Så gjerne legg igjen en kommentar om du tok utfordringen på din blogg, så skal jeg kommentere deres innlegg!


På vei til Newcastle våren 2004. Jeg, broren min og mamma skulle ned å overraske søsteren min som studerte der, på bursdagen hennes.


Dette er også fra samme tur, altså i 2004.


To år senere i 2006. Sommeren 2006 rettere sagt, var på en matfestival i Stavanger, og ombord på denne båten grillet vi fisk eller noe. Haha. Spot wow-shortsen forresten.
 
Så begynner de virkelig PINLIGE bildene. Profilbilde mitt i august eller noe på den gamle facebook brukeren min, i 2008. Hampsmykker, merket-skjorter, trutemunn og tupert hår. Selve definisjonen av uttrykket fjortis. 

Desember 2008. Haha. En photoshoot jeg og Helene hadde når hun sov her engang. Husker jeg likte det bilde kjempegodt. Vi hadde vært i mammas skap og funnet masse hvite klær, og tok en "engel" inspirert shoot.
  
Oh lord. Se brunkremskillet oppe i pannen! + Kjempe fin trutemunn forresten. Hampsmykke er der også forsatt i tillegg til det tuperte håret. Det som er flauest er at jeg synes disse bildene var kjempe fine. Hva gikk av meg?

Januar 2009. Forsatt trutemunn OG hamp smykke... Da store stripete mannegensere forresten var inn.


Mars 2009, går forsatt med stripete mannegensere, itillegg til herreskjorter..

Tidlig på sommeren 2009. Forsatt går manneklærene igjen. Grusomme solbriller forresten.


Meg og mamma, slutten av sommeren 2009 i Kreta. Sjekk brunfargen på bena, dere. Dette er forresten kort tid etter at jeg klippet håret kort. Kanskje den tiden jeg begynte å kaste bort de bigrimme manneklærna, tror jeg.


Julaften 2009. I action med å forklare noe tydeligvis. Jeg og Helene var nissens "hjelpere".

Fem måneder etterpå, Mai 2010. Konfirmasjonen til Helene.


Michelle og meg. Sent i Mai 2010, en slags tidlig klasseavslutning på stranda.


Og tilslutt et av de nyeste bildene av meg. Begynnelsen av juni 2010.

Herre min Jesus dette innlegget var langt og rotete. Har tilogmed mange flere bilder jeg egentlig skulle ha med, meeen det måtte jeg nesten bare droppe.

Hva synes dere om bildene? Skal du også lage et slikt innlegg?

7 kommentarer

Malin

09.jun.2010 kl.15:06

det siste bilde var fint :)

Mona Høie

09.jun.2010 kl.15:11

SV: Så gøy da! :D Fine bilder!:)

IngridEEZ

09.jun.2010 kl.16:15

Det var fine bilder :)

Fikk ganske lyst til å lage likt innlegg, men kommer ikke med engang tror jeg -.- :D
Jo takk. Bare gled deg til å se bilder når jeg lander ;-)

Hmmmm.Kanskje jeg også lager et slikt innlegg???

Med vennlig hilsen Apuz (apuz.blogg.no

Maren Elisabeth G.C

09.jun.2010 kl.18:28

SV: Takk Malin <3 å sykt sjønne du va så liten .. og nå. hehehe

Ingvild Alette

09.jun.2010 kl.19:57

Når du nettopp hadde klippa håret + sykt brun + den kjolen = heilt nydelig <3 <3 <3

Vilde Bang

09.jun.2010 kl.20:36

aw, så skjønn du var til & med i din værste fjortisperiode! hihi^^geniale bilder!

tro det eller ei men i min fjortisperiode var det lite trutemunn, det var mer yoyo gangsta^^haha

blir så utrolig flau av meg sjøl, du kommer nok til å rulle deg rundt på gulvet i en smertefull latterkrampe når du hører mitt såkalte nettby navn( som heldighvis ikke eksisterer leneger btw)

vel, de fleste pleide å kalle seg puus, blondina... så kom jeg da: yopeace94..argh

jeg har vært så utrolig flau over det navnet & det værste er at av en eller annen grunn så kommer lillebrødrene til venner av MEG & andre småtasser bort til meg og sier yo..haha

som om jeg liksom var den gangstaren? hahaha jeg ler...jeg begynte søren me gikke med sminke før i 9 klasse...bruker kun pudder hvis ejg skal bruke noeXD

Så jaXD uff, nei skal ikke ramse opp hele livshistorien her....

sv:hehe JA, jeg likerr det øverste bildet best også:D Men jeg liker det under også^^ det var et av de første jeg redigert av hun..hehe

Aw, du skal gjøre meg smigra hehe^^ så utrolig hyggelig, jeg mener at det virkelig er det! hehe Det er veldig hyggelig at du faktisk tar deg tid til å lese bloggen min & se på bildene mine selv om jeg verken er på topplista eller vennen din;) hehe

VEIT DU HVA? Jeg leser faktisk ikke toppliste bloggere lenger...leser de som legger seg til som venn på min blogg, herlige fotobloggere & de søte som kommenterer^^ men skal innrømme at jeg titter innom voe en gang i blant, men hun er jo så søt & fra område hvor jeg bor så det er jo bare for hyggelighetens skyldXD MEN uansett ha en stråelende kveld forhåpentlighvis uten de mørke truende skyene som ligger i et tykt lag på himmelen svevende over deg;) ( foresten er det bare meg eller fant ejg på et nytt ord nå? hyggelighetens, faktisk, I am weird``)

[SV fra innlegget: http://strawberryshaake.blogg.no/1274652488_picture_of_the_night.html#comment

dato: 24.mai.2010]

(Beklager for utrolig treige svar på kommentarer, men jeg har vært gjennom en stressende periode som også har ført til elendig blogging. Tilbakemeldinger på kommentarer kommer fortløpende etter tidspunktene hvor jeg har muligheten til å svare. Derfor tar jeg en liten bloggpause til 22.juni 2010...Da er jeg tilbake med nye fotografier! Håper alle dere får en fantastisk sommerlig periode imens! ? -Vilde Bang-)

Skriv en ny kommentar

MALIN

MALIN

15, Stavanger

Velkommen til malinlima.blogg.no! Bloggen skrives av Malin Ludvigsen.

Kategorier

Arkiv

hits