Fresh

Tror jeg starter med så og si blanke ark når eksamen er overstått i morgen. Altså, vet ikke helt om jeg kommer til å slette de gamle innleggene, men jeg har tenkt å starte å blogge annerledes - om noe annet. Mer får dere vite i morgen. Ville heller ikke slette bloggen, ettersom dette er min 190310 blogg, det blir bare for dumt. Er glad for den lille gruppen med antall lesere jeg har også. For jeg er ikke flink til å blogge, jeg oppdaterer nesten aldri lenger heller. 


Og, ja dette bilde har solklart noe med innlegget å gjøre! Skal tross alt starte å blogge om ulike chipstyper. Okei. Det var et svakt lite forsøk på å være morsom. 

Fra og med i morgen, etter klokken tolv om ettermiddagen (er helvete også forresten over) starter jeg på nytt. Lager en ny midlertidig header også. Klarer ikke designet mitt. Det er så.. paint, også mørkt.. Okei nok prat. Dere ser meg igjen i morgen. Bryr meg ikke en drøyt om dere ikke kommenterer forresten - eller jo. Jeg gjør vel egentlig det. Kommenter :-)

2 kommentarer

17.jun.2010 kl.16:39

Jeg synes du har en veldig fin blogg:) leser den hver dag, men pleier ikke å kommentere for jeg vet ikke hva jeg skal skrive:P

Markus

17.jun.2010 kl.17:28

sv: http://www.bymhr.com/deg/design.php

Skriv en ny kommentar

MALIN

MALIN

15, Stavanger

Velkommen til malinlima.blogg.no! Bloggen skrives av Malin Ludvigsen.

Kategorier

Arkiv

hits